چیدانه دکوراسیون کلاسیک پذیرایی، 15 عکس از بهترین خانه‌های ایرانی!-پارسیان دکور

برای پذیرایی‌ها با سبک مجله خبری دکوراسیون بهتر است از فرش های ریز بافت و دارای نقشه پرکار‌تر استفاده کنید. استفاده از المان هایی قدیمی و عتیقه جات یک مکمل عالی برای طراحی کلاسیک پذیرایی شما به شمار می رود. مثلاً مجسمه‌ها، گلدان‌های بزرگ و پایه دار، آباژور، ساعت های ایستاده، تابلو فرش‌های قیمتی و خیلی از وسایل و تزئینات گران قیمت دیگری که در چیدمان کلاسیک به کرات مشاهده می کنید. طراحی کلاسیک پذیرایی کار بسیار مهمی است چرا که پذیرایی اصلی ترین بخش یک خانه است .

جلا دادن، استفاده از واکس ها و در صورت فرسودگی تعمیرات این وسایل نیز از قیمت بالایی دارند. امروزه از این سبک در کنار المان‌های مدرن به کار گرفته می‌شود. این یعنی برای مثلا نصب پرده از ابزارآلات قدیمی استفاده نمی‌شود و سعی در به کارگیری ابزارآلات به روز و مدرن برای نصب آنها خواهد شد. درست است سبک اصلی کلاسیک است اما المان‌های مدرن را باید برای آن به کار برد تا به دکوراسیونی ماندگار و ارزشمند دست یافت. در این سبک رنگ‌های تیره‌تر مانند عنابی، سبز تیره، شرابی و… استفاده می‌شود. اغلب رنگ‌های اشرافی برای این سبک دکوراسیون گزینه‌های مناسب‌تری هستند.

  • رنگ‌های زرشکی ، یشمی ، قهوه‌ای تیره، بنفش تیره و طلایی می‌ توانند به‌ عنوان رنگ مبلمان های اصلی استیل منزل انتخاب کنید.
  • کاربرد لوستر در دکوراسیون تنها به نورپردازی و روشنایی محدود نمی‌شود یک لوستر زیبا به جذابیت دکوراسیون شما اضافه می کند لوسترها از تزیینات چشمگیر دکوراسیون به شمار می‌روند.
  • از انتخاب مبلمان گرفته تا پرده‌ها و سایر وسایل و ابزارهای منزل باید طوری انتخاب شوند که در این سبک رواج یافته است.
  • البته فضای کلاسیک بدون لوستر و آباژور مطمئناً ناقص خواهد بود.
  • گفتنی است که مزین نمودن فضا به سبک کلاسیک، نمایی دلنشین، جذاب و در عین حال با اصالت را متجلی می سازد.

حضور پنجره با نورگیر طبیعی در تمام قسمت ها الزامی است. یکی دیگر از طراحی ها برای سقف در نمای کلاسیک، پتینه کاری است. به طور مثال در ستون ها، طاق‌ها و سردرها باید از دو جهت به صورت قرینه نورپردازی به کار برده شود.

دکوراسیون داخلی کلاسیک پرطرفدار است یا دکوراسیون مدرن

اولین نکته مهم این است که طراحی سقف در دکوراسیون منزل، اداری و … شاخصه مهم دیگر، گچبری هایی است که در زوایا و مرکز سقف مشاهده می‌شوند. گچبری هایی که به صورت یکپارچه و قرینه در سقف و ستون ها امتداد دارند. در دکوراسیون کلاسیک باید از نورپردازی های غیر ضروری خودداری کرد. هدف برجسته کردن اِلمان ها یا همان نقش و نگار سرستون ها و منبت کاری ها در سبک معماری کلاسیک می باشد. تقارن در نورپردازی نیز باید برگرفته از سبک کلاسیک باشد.

طراحی دکوراسیون داخلی منزل به سبک نئوکلاسیک-جهانشهر

اکثر کابینت های کلاسیک، دارای رنگ های روشنی مثل سفید و شیری یا رنگ های تیره ای مثل قهوه ای هستند. برقراری تعادل و توازن، در تزئین و طراحی بخش‌های مختلف منزل، از جمله اصول بسیار مهم در طراحی داخلی کلاسیک هستند. برای رعایت این مساله، ابتدا یک نقطه را به عنوان نقطه اصلی یا اصطلاحا «نقطه کانونی» اتاق خود انتخاب کنید. پاسخ دادن به این سوالات نیاز به بررسی مفصل زیبایی‌شناسی طراحی کلاسیک دارد. اما بطور خلاصه، طراحی داخلی کلاسیک برای منازلی مناسب است که قرار است یک خانواده‌ در آن زندگی کند.

استفاده از المان‌های مدرن

تزیینات و طراحی هایی برای نمایش این سبک در آن ها به کار رفته باشد. یکی دیگر از ویژگی های این سبک طراحی دکوراسیون لوکس ساختمانهایی با ارتفاع سقف بلند چه در داخل و چه در خارج ساختمان است. این ارتفاع سقف زیاد نیز به همان ویژگی استواری و استحکام بر میگردد. ارتفاع سقفی زیاد باعث میشود عظمت و شکوه فضا بیشتر شود و در نتیجه حس استواری به افراد منتقل شود.

آباژورهای برنزی و چوبی نیز در سایزهای مختلف و با حباب های بزرگ می توانند جلوه منحصر به فردی را در این محیط ایجاد کنند. سنگ های مرمر و گرانیت مناسب ترین انواع کفپوش برای این سبک می باشند. این کفپوش ها فضایی لوکس را به وجود آورده و دیزاین کلاسیک را بدون نقص می کنند. از کفپوش های پارکت چوبی نیز در این سبک می توان استفاده کرد.