کیک پنیر ایتالیایی خانگی – مهمان نوازی جنوبی


دستور العمل خوشمزه برای چیزکیک اصیل ایتالیایی که از ابتدا در یک تابه بهار درست شده است.

همانطور که قول داده بودم، امروز آن چیزکیک ایتالیایی خوشمزه ای را که برای روز شکرگزاری درست کردم، به اشتراک می گذارم. فکر می کنم خانواده من از آن بسیار لذت بردند و مطمئناً دوباره آن را دوست داشتم. احتمالاً 10 سال از ساختن آن گذشته بود و به نوعی هرگز در وبلاگ قرار نگرفت، بنابراین امروز آن را برطرف خواهم کرد.

این دستور غذا از یک خانواده ایتالیایی است که در دهه 80 می شناختم. من یک بار برای یک پسر سرگرم کننده کار می کردم که ایتالیایی بود و با یک ایتالیایی ازدواج کرده بود و فکر می کنم او یک بار این دستور غذا را برای ما درست کرد و من باید آن را خواسته باشم. یادم می‌آید از کجا آمده بود و تمام این سال‌ها آن را در جعبه دستور پختم داشتم. اگر ندارید به یک تابه فنری نیاز دارید. مال من از Pampered Chef است و برای چیزکیک خانگی اصیل عالی کار می کند. اینجا یک تشت فنری ارزان قیمت (لینک وابسته) اگر به یکی نیاز دارید

این شاهکار من است بعد از اینکه گیره‌های فنری شکل را باز کردم و برای برش بیرون آوردم. چیزکیک ها خلاقیت های فوق العاده ای هستند!

توت فرنگی های پوره شده ای که تو فریزر داشتم به توت فرنگی هامون اضافه کردم و مطمئنا خوشمزه بود!

این یک دستور پخت سخت نیست، اما کمی زمان بر است و اگر یک مخلوط کن اتوماتیک با پایه دارید، این برای شما آسان خواهد بود. من فقط یک همزن دستی دارم، بنابراین با 10 دقیقه آ، هم زدن در بالا، برای بازو سخت است، اما کاملاً ارزشش را دارد! امیدوارم این یکی را امتحان کنید و لذت ببرید. سخت نیست و واقعا ارزش تلاش برای چیزکیک ایتالیایی خانگی را دارد. امکانات برتر نیز بی پایان هستند!

کیک پنیر خانگی ایتالیایی

به راحتی با استفاده از یک تابه فنری، کیک پنیر ایتالیایی از ابتدا خانگی درست کنید.

،اصر

پوسته

  • 1
    فنجان
    ارد
  • 1
    چوب
    کره بدون نمک (نرم شده)
  • 1/4
    فنجان
    شکر پودر شده

کیک

  • 1
    پوند.
    پنیر ریکوتا
  • 1
    پوند.
    خامه ترش
  • 1
    پوند.
    پنیر خامه ای
  • 1 1/2
    فنجان ها
    قند
  • 1
    چوب
    کره ذوب شده
  • 3
    بزرگ
    تخم مرغ
  • 3
    TBS
    ارد
  • 4.5
    TSP
    و،ل
  • خط تیره
    رنده شده
    پوست لیمو
  • 4.5
    TSP
    آب لیمو

دستورالعمل ها

  1. برای پوسته: به شکل توپ گرد کنید و در قالب له کنید و با دمای 350* به مدت 20 دقیقه بپزید.

  2. کیک: مواد اولیه با سرعت کم را به ترتیب داده شده مخلوط کنید. با سرعت بالا به مدت 10 دقیقه تمام کنید. ماهیتابه (طرفین) را با کره/آرد چرب کنید. خمیر را در قالب بریزید و به مدت 1 ساعت با درجه 350* بپزید. خاموش کنید و به مدت 1 ساعت در فر بگذارید. یک شب در یخچال بگذارید.

مربوط

یک پست را از دست ندهید، به لیست من بپیوندید!




منبع: https://southern،spitalityblog.com/،memade-italian-cheesecake/