طرز تهیه نان کدو حلوایی آسان و خوشمزه با مواد ساده.
از آنجا که من کاملاً در روحیه پاییز هستم، چند هفته پیش در جستجوی یک دستور پخت نان کدو تنبل خوب بودم. این را پیدا کردم
دستور العمل کدو حلوایی فوق العاده آسان آنلاین و البته مجبور شدم آن را با شما به اشتراک بگذارم. مید،د که اگر دستور غذا را به اشتراک بگذارم، فوقالعاده خوشمزه و واقعاً آسان است. 🙂
اگر کدو تنبل را حتی کمی دوست دارید، دوست دارید عشق این دستور غذا
مثل همیشه، تغییرات جزئی در این مورد انجام دادم تا بیشتر با سلیقه ما مطابقت داشته باشد. من فکر می کنم با کشمش نیز بسیار خوب است، بنابراین من آن (و برخی دیگر) را نیز به ،وان یک گزینه اضافه کردم.
مواد تشکیل دهنده بسیار ابتدایی هستند و به راحتی پیدا می شوند!
این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته برای راحتی شما باشد.
وقتی ممکن است کمیسیون کمی ،ب کنم شما از طریق لینک ،ید می کنید.
درست ، آن ها به صورت مافین کدو حلوایی بامزه این دستور را درست می کند کامل برای هدیه دادن در طول فصل پاییز
آنها را کاملا پخته می کند!
شاید مجبور شوم یکی از آن ها را هم بگیرم. 😉
در اینجا دستور تهیه این نان خوشمزه پاییزی را مشاهده می کنید…
نان/ کلوچه کدو تنبل آسان و خوشمزه
(بر اساس نحوه ،یب آنها گروه بندی شده است)
1 1/2 فنجان آرد
1 قاشق چایخوری نمک
1 فنجان شکر
1 قاشق چایخوری جوش شیرین
1 فنجان پوره کدو تنبل
1/2 فنجان روغن زیتون (کانولا یا سبزیجات خوب هستند)
2 عدد تخم مرغ زده شده
1/4 فنجان آب
1/2 قاشق چایخوری دارچین
1/2 قاشق چایخوری جوز هندی
فلفل دلمه ای 1/2 قاشق چایخوری
اختیاری:
1/2 قاشق چایخوری ادویه پای سیب
1/2 فنجان گردو
1/2 فنجان کشمش
1/2 فنجان شکلات چیپسی
مراحل تهیه نان کدو حلوایی:
1. فر را با دمای 350 درجه گرم کنید.
2. برای این دستور به دو کاسه نیاز دارید. چهار ماده اول را با هم در یک کاسه الک کنید.
3. در کاسه ای جداگانه کدو تنبل، روغن زیتون، تخم مرغ، آب، ادویه جات و گردو یا سایر افزودنی های اختیاری را با هم مخلوط کنید:
4. دو کاسه را با هم مخلوط کنید. مخلوط نکنید هم بسیار مال من به اندازه بلغور جو دوسر غلیظ نیست (تصویر بالا).
5. در قالب نان 9*5*3 اسپری شده بریزید و به مدت 50 تا 60 دقیقه برگرد،د. یا مافین درست کنید — مخلوط 12 عدد می شود و در عرض 25 دقیقه از فر خارج می شوند.
وقتی یک خلال دندان در نان تمیز بیرون میآید، متوجه خواهید شد که آنها چه زم، تمام شدند.
من از یک قاشق بستنی برای پر ، قالب مافین کدو تنبل استفاده می کنم تا خمیر به همه جا نرسد:
آنها را تا بالا پر نکنید و چند ضربه به ظرف بزنید تا حباب های هوا خارج شوند — این بار فراموش کردم این کار را انجام دهم!
من به شما می گویم … اینها خیلی خوب ظاهر می شوند. آنها مرطوب و کرکی و صاف هستند خوش طعم:
یک نم نم نم نم نم نم پودر قند ساده یا فقط پودر قند پاشیده شده روی آن، بهترین گزینه برای پایان دادن به آن خواهد بود!
آنها اصلاً وقت نمی گیرند، به خصوص اگر نسخه مافین را درست می کنید. من قبلاً دو دسته را در هفته گذشته شلاق زده ام.
طعم کدو حلوایی زیاد نیست…فقط کافیه! و وقتی آنها را بپزید خانه شما در تمام طول روز بوی پاییز خواهد داد. 🙂
اگر میخواهید این دستور پخت نان را ذخیره کنید، این را برای بعد پین کنید:
منبع: https://www.thriftydecorchick.com/2020/10/simple-pumpkin-bread-recipe.html