بهترین دستور شیرینی و میوه ای قرمز سنگریا | جوجه دکور صرفه جو


دستور العمل سانگریای میوه ای شراب قرمز خوشمزه، نوشیدنی تابست، عالی!

این سنگریای میوه ای یکی از نوشیدنی های شیرین تابست، مورد علاقه من است. کمی گازدار و بسیار با طراوت است.

سانگریای شراب قرمز من به راحتی درست می شود و نوشیدنی سبک تری است که برای روزهای گرم تر من، است. (اما این مورد مورد علاقه من در تمام سال است!)


یک خواننده دوست داشتنی سال ها پیش این دستور پخت سنگریا را به اشتراک گذاشت… احتمالاً اکنون نزدیک به 15 سال است. برای رویدادی که در راه است به یک مورد خوب نیاز داشتم و تماس را در وبلاگ ارسال کردم.

من مقدار زیادی از سانگریا را در روزگارم امتحان کرده‌ام (خوب نه زیاد، اما چند… می‌د،د.

در اینجا چیزی است که برای این سنگریای قرمز خوشمزه نیاز دارید:

مواد لازم برای شراب قرمز سنگریا

حالا اولین باری که دستور غذا را خواندم، احساس کردم مواد بسیار زیادی وجود دارد.

اما 1.) ما معمولا بیشتر یا نه همه مواد را در دست داریم و 2.) ارزشش را دارد:

میوه شراب قرمز سنگریا

این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته برای راحتی شما باشد.

وقتی ممکن است کمیسیون کمی ،ب کنم شما از طریق لینک ،ید می کنید.

تنها ماده‌ای که معمولاً هنگام درست ، آن باید بردارم، شراب میوه‌ای ارزان است.

در اینجا اندازه گیری مواد تشکیل دهنده سنگریا آمده است:

بهترین دستور پخت سانگریای میوه ای

1 1/2 فنجان آب پرتقال

2 قاشق غذاخوری سه ث،ه (یا هر لیکور پرتقال)

1/2 فنجان براندی

1 بطری (750 میلی لیتر) شراب قرمز میوه ای (هرچه ارزان تر، شیرین تر، بهتر)

شکر 3 قاشق غذاخوری

2 تا 3 عدد چوب دارچین

1 1/2 فنجان آب گازدار لیمو/آهک خنک

لیمو/پرتقال/لیموهای برش داده شده

شما می خواهید شش ماده اول را مخلوط کنید (آب لیمو/آهک را نگه دارید) و خوب هم بزنید تا مطمئن شوید که شکر در همه جا پخش شده است:

سنگریا در پارچ شیشه ای

در مرحله بعد، میوه ها را به ورقه یا قاچ برش دهید:

ب، ، های آهک

یکی از دلایلی که من این نوشیدنی را دوست دارم این است که نوشیدنی بسیار زیبایی برای سرو است. 🙂

اطمینان حاصل کنید که میوه را قبل از برش دادن به خوبی تمیز کنید زیرا آن را به نوشیدنی اضافه می کنید.

خودتان را به مرکبات محدود نکنید! این سنگریا با توت فرنگی، آناناس، گی،… تقریباً هر چیزی خوشمزه است.

من دوست دارم این را برای مدتی در یخچال بگذارم – ترجیحاً در طول شب. اما هنوز هم فوراً فوق العاده خوشمزه است. بگذارید بنشیند واقعاً طعم را عمیق تر می کند.

مهم نیست چقدر صبر کنید، درست قبل از سرو سنگریا، آب گازدار طعم‌دار را اضافه کنید.

کربناته آن را بسیار با طراوت، سبک و کمی گازدار می کند:

دستور تهیه سنگریای گازدار

بنابراین خوب

من در چند سال گذشته از قوطی های آهک Bubly استفاده کرده ام، اندازه آن برای این دستور عالی است.

نکته جانبی: ما آب پرتقال خود را با پالپ دوست داریم اما من این را با OJ بدون پالپ درست می کنم. اگر این تمام چیزی است که دارید، می تو،د پالپ را صاف کنید.

من این را اغلب برای دور هم جمع شدن یا شب دخترانه درست می کنم و همیشه محبوب است. دوست دارم به خود ببالم که مرحوم پدرشوهرم سنگریای من را دوست داشت. او سنگریا را دوست داشت اما هرگز نتوانست آن را پیدا کند دوست داشت، تا این یکی

مال من مورد علاقه اش بود 🙂


امیدوارم شما هم امتحانش کنید و دوستش داشته باشید!:

می تو،د از این تصویر برای پین ، آن برای بعدا استفاده کنید. به سلامتی!:

شراب قرمز شیرین سنگریا
مارگاریتا پودر قند


منبع: https://www.thriftydecorchick.com/2013/06/best-sangria-ever.html